UNDERLÄTTA FÖR DE DINA - FYLL I LIVSARKIVET

Det finns många sätt att visa varandra omsorg. Ett av dessa är att beskriva för sina närmaste vad man vill ska ske när livet en gång finner sitt slut. Underlätta för de dina så att de vet hur du vill ha det. Då blir det lite lättare för dem att hantera en situation som är svår i sig. Därför finns Livsarkivet. Att fylla i Livsarkivet är i första hand en omtanke om dina närmaste. Detta för att inte lämna dem i osäkerhet den dag du inte längre kan ge uttryck för dina önskemål.

I detta arkiv kan du formulera dina önskemål inför livets slut. Du kan lämna viktiga besked om försäkringar och inte minst bekräfta att du skrivit ett testamente. Allt för många lämnar efter sig obesvarade frågor. Finns testamente? Försäkringar? Organdonationer eller inte? Gravplats eller strödd till havs?

Du kan enkelt och kostnadsfritt fylla i Livsarkivet digitalt, www.livsarkivet.se, och du kan när som helst logga in och uppdatera informationen. Vi bevakar dokumentet och ser till att dina anhöriga får det den dagen du inte längre finns. Du kan även ladda ner Livsarkivet som pdf och lämna det hos oss för förvaring. Det går även bra att komma till oss för att hämta ditt exemplar och vi hjälper gärna till att fylla i dokumentationen vid ett kostnadsfritt besök hos oss. Begravningsbyrån ger dig gärna tillfälle för ett samtal där Livsarkivet utformas. Du har sedan ett original och vi förvarar en kopia som kan revideras men också lätt tas fram då det kommer att behövas. Ring oss och boka en tid.