HISTORIK

1901 grundades Trosa Begravningsbyrå i Hedin & Johansson huset i Trosa och 1907 grundades Gnesta Begravningsbyrå i Gnesta.

Vi har fått förtroendet att hjälpa de flesta familjer på vår bygd i flera generationer. Tidevarv är en begravningsbyrå i tiden, som blandar förnyelse med tradition. Vi som driver begravningsbyrån är andra generationens begravningsentreprenörer.

Det är med stolthet vi kan konstatera att vårt goda rykte har spridit sig på vår bygd och att våra tjänster har efterfrågats i omnejd. 2014 öppnade vi därför nya lokalkontor i Järna och i Nacka. I samband med det bytte vi företagsnamn från Trosa Gnesta Begravningsbyrå till Begravningsbyrå Tidevarv. Vi må ha bytt företagsnamn och förbättrat vårt kontaktnät, med flera duktiga samarbetspartner och ett par till medarbetare, men våra värderingar är desamma. Hos oss möts du av värdighet, omtanke, ödmjukhet och förståelse.

Historiska milstolpar:
1901 Trosa Begravningsbyrå bildas

1907 Gnesta Begravningsbyrå bildas

2004 Trosa Begravningsbyrå köper Gnesta Begravningsbyrå

2005 Trosa Begravningsbyrå och Gnesta begravningsbyrå fusioneras till ett företag, Trosa Gnesta Begravningsbyrå AB

2009 Nästa generation tog vid och Kerstin Steihed blev utsedd till operativt ansvarig

2013 Affärslokal på Storgatan 2 i Järna anskaffades

2014 Regional expansion. Nytt lokalt kontor i Järna oinvigdes. Nytt grafiskt maner och nytt företagsnamn, Begravningsbyrå Tidevarv AB, lanserades